Оставки да подадат най-красивите синоптички в родния ефир - Натали 

...
Оставки да подадат най-красивите синоптички в родния ефир - Натали 
Коментари Харесай

„Партията на българските мъже“ иска оставката на синоптичките

Оставки да подадат най-красивите синоптички в родния ефир - Натали  Трифонова, Ева Кикерезова и Никол Станкулова, желае Росен Марков, ръководител на „ Партията на българските мъже “.

Мотивите му са, че българските мъже не разбирали какво ще е времето, защото се разсейвали с дългите крайници и красивия бюст на водещите.Марков е безапелационен, че може да изиска оставките на синоптичките, тъй като по този начин или другояче се желаят оставка на разнообразни хора всеки ден. Той предлага на синоптичките да стартират работа в партия на българските мъже на двойни заплати и по този начин да усилят членската маса.

„ България Днес “ потърси за коментар красивата водеща на времето в Българска национална телевизия Ева Кикерезова, чиято оставка също е желана поради убийствените й крайници.

" Не съм се засегнала ни минимум, още повече, че въпреки всичко това е някакъв тип комплимент за нас във връзка с външния ни тип. Приемам го с възприятие за комизъм, а брачният партньор ми дори да реши да стане член на тази партия ", разяснява хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР